Fasírt receptek

Padlizsános vagdalt

  Hozzávalók   50 dkg pulykacomb darálva2 db padlizsán2 db tojás sárgájafűszerek: só, őrölt bors, őrölt kömény, petrezselyemzöldolaj a sütéshez   Elkészítés   A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A padlizsánokat mossuk meg, törölgessük szárazra, majd csomagoljuk be egyesével alufóliába. Tegyük be a felmelegített sütőbe, és süssük 35 percig. Egy tálba szedjük ki a héjából… Tovább »

Mustáros vagdalt

  Hozzávalók   50 dkg darált hús (lapocka) 2 db nagyobb héjában főtt burgonya 1 kis fej hagyma 2 tojás 1 evőkanál mustár 2-3 evőkanál zsemlemorzsa fűszerek: só, őrölt bors, fél kávéskanál tárkony olaj a sütéshez   Elkészítés   A tojásokat egy nagyobb tálba tesszük, hozzákeverjük a fűszereket és a mustárt, majd belereszeljük a megtisztított… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!