Fasírt receptek

Vadfasírt

  Hozzávalók   60 dkg vadhús (bármilyen csont nélküli hús jó hozzá)2 db zsemle1 fej vöröshagyma2-3 gerezd fokhagyma1 evőkanál mustárfűszerek: só őrölt bors, petrezselyemzöld, morzsolt zsályalevél, 1/2 kávéskanál őrölt koriander Tej a zsemle beáztatásáhozOlaj a sütéshez   Elkészítés   A zsemléket beáztatjuk a tejbe. A hagymákat megtisztítjuk és lereszeljük. A kétszer ledarált vadhúshoz hozzáadjuk a… Tovább »

Hamis fasírt

Ezt az ételt akkor készítettem el először, amikor a hűtőben “elbújt” egy bontott csomag virsli, aminek a szavatossága aznap járt le.      Hozzávalók   40 dkg virsli 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 40 dkg főtt krumpli 1 kis pohár tejföl 1 evőkanál mustár fűszerek: só, bors, 1-2 morzsolt zsályalevél 5 evőkanál zsemlemorzsa olaj… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!