Fasírt receptek

Pikáns citromos fasírt

fotó: pixabay.com

 

Hozzávalók

 

0,5 kg darált hús
1,5 db zsemle
1 db tojás
1-1 db citrom és alma
fűszerek: só, őrölt bors, rozmaring, őrölt kömény, 1 teáskanál fűszerpaprika
Szükség esetén zsemlemorzsa

olaj a sütéshez

 

Elkészítés

 

  1. A zsemlét beáztatjuk vízbe. Lereszeljük az almát, a citromot kifacsarjuk (csak a levére van szükségünk).
  2. A kinyomkodott zsemlét tálba tesszük, hozzáadjuk a darált húst, a tojást, a reszelt almát, és a citromlét. Befűszerezzük, majd alaposan összekeverjük. Ha a massza túl lágy, zsemlemorzsát adhatunk hozzá.
  3. Forró olajban kisütjük.

Salátával tálaljuk.

 

Az idegerősítőként is használt rozmaringról itt olvashatsz bővebben.

 

Jó étvágyat kívánok!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Egészségtudatos says:

    Szia!

    Ezek mind hasznos információk, melyeket köszönettel fogadok. Javaslom megtekinteni a https://karaj.cafeblog.hu/ oldalt.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!