Fasírt receptek

Padlizsános vagdalt

fotó: pixabay.com

 

Hozzávalók

 

50 dkg pulykacomb darálva
2 db padlizsán
2 db tojás sárgája
fűszerek: só, őrölt bors, őrölt kömény, petrezselyemzöld
olaj a sütéshez

 

Elkészítés

 

  1. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A padlizsánokat mossuk meg, törölgessük szárazra, majd csomagoljuk be egyesével alufóliába. Tegyük be a felmelegített sütőbe, és süssük 35 percig.
  2. Egy tálba szedjük ki a héjából a sült padlizsánt. Adjuk hozzá a darált húst, a két tojás sárgáját, és fűszerezzük ízlés szerint.
  3. Vizes kézzel formázzunk pogácsákat, és forró olajban süssük pirosra mindkét oldalát.

Párolt rizzsel tálaljuk.

 

A görcsoldó hatású köményről itt olvashatsz bővebben.

 

Jó étvágyat kívánok!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!